Wat kun je verwachten?

Gino Morano is een energieke en vrolijke DJ! Deze eigenschappen hoor je terug in een Caribisch getinte mix van unieke en herkenbare nummers. Door mijn passie en liefde voor muziek is stilstaan voor mij geen optie en is de energie voelbaar. Dit slaat als een vonk over op het publiek, waardoor de ‘vibe’ altijd gezellig is! Van bobbelen, naar meezingen en van pikante nummers naar classics en disco-swingen. Bij mij hoor je het allemaal door elkaar! Luister hieronder naar een aantal mixen van mij.

 • Energie 100% 100%
 • Gezelligheid 100% 100%
 • Dansgarantie 100% 100%

Mijn muziek

Biografie

Waar komt mijn passie vandaan?
Ik ben pas op mijn 20e begonnen met draaien, maar was altijd al vol passie met muziek bezig. Het schrijven van teksten en het maken van ‘edits’ met verschillende bekende acapella’s en beats waren jarenlang mijn hobby. In mijn vriendengroep werd er vaak gediscussieerd over welke muziek er aan moest staan tijdens een avondje gezelligheid. Dit vond ik zo irritant dat ik aanbood om een mega mix te maken met de verschillende verzoekjes van al mijn vrienden. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond en vooral de reactie van de luisteraars! Na het maken van een aantal mixen ontwikkelde ik een eigen stijl, naam en online kanaal om te luisteren.

Ik ben begonnen als een echte Dancehall DJ met muziek die voornamelijk komt uit Jamaica. Deze vrolijke dansbare muziek sprak mij het meest aan door de energie en de, toen nog, onbekende status in Europa. Mijn mixen waren inmiddels te beluisteren op Jamaicaanse radiostations en online werd mijn kanaal steeds populairder!

Tijd om te groeien!
Een aantal jaar en enkele boekingen verder werd het tijd om mijn muziekstijl te verbreden. Ik heb toen vooral gekozen voor de muziekstijlen die passen bij Dancehall muziek. Dit waren voornamelijk de stijlen als; Moombahton, Afro, Latin en Reggaeton. Deze muziekstijlen bracht ik samen in mijn eigen maandelijkse ‘mix-show’ en zo werd “Flirtations” geboren!

Door de online populariteit van Flirtations kwam mijn naam bij verschillende organisatoren en andere dj’s terecht. Zo kreeg ik meer boekingen en kreeg ik zelfs aanbiedingen om voor andere dj’s te werken.

En nu?
Momenteel werk ik voor een aantal dj’s en organisaties. Ik maak o.a. radioshows en dj-sets voor andere dj’s wat mij dus ook een “ghost-dj” maakt. Hierdoor leer ik onwijs veel en kom ik in aanraking met verschillende (muziek)stijlen!
Mijn passie voor muziek en bewegen is nooit verdwenen, het is eigenlijk alleen maar toegenomen. Ik heb op mooie plekken mogen draaien en ben van plan nog veel meer mooie herinneringen te maken!

Tijd voor een feestje!

Hopelijk ben je overtuigd en ben je klaar voor een feestje met Gino Morano.
De agenda gaat hard, dus wees er vroeg bij!

Gino Morano draaid op een festival

Neem gerust contact op

Korte vraag? Stuur mij een bericht hieronder of klik op de Whatsapp button.
Ben jij er al helemaal uit? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur mij een bericht

  Contact

  Regio Haarlemmermeer e.o.

  0612908034

  contact@ginomorano.nl